Loading...
Please Wait...

Despre noi

Clubul Roman de Gesneriaceae este locul unde iubitorii de violete africane si alte gesneriaceae, din Romania si nu numai, se reunesc pentru a impartasi bucuriile acestui frumos hobby!

Kohleria 'Sunshine'sg104343res

Comunitatea are ca scop popularizarea plantelor din familia Gesneriaceae in intreaga tara prin intermediul membrilor sai si punerea la dispozitia tuturor celor interesati a unui set complex de informatii cu privire la istoricul, evolutia, ingrijirea si propagarea violetelor africane, streptocarpusilor, sinningiilor, gloxiniilor, kohleriilor, chiritelor, episciilor, achimenesilor, petrocosmeilor si altor Gesneriaceaee.

Violera africana 'RS-Zhar Ptitsa'sg100054res

Pe Forum se intalnesc sute de membri si vizitatori in cautare de noi soiuri de violete, noutati ale selectiei, sfaturi de ingrijire, agrotehnici si metode de tratare a bolilor si daunatorilor, precum si pentru a impartasi emotii pozitive si fotografii ale plantelor dragi.

logo

author
By

Clubul Roman de Gesneriaceae este locul unde iubitorii de violete africane si alte gesneriaceae, din Romania si nu numai, se reunesc pentru a impartasi bucuriile acestui frumos hobby! Urmariti Clubul Roman de Gesneriaceae pe:

Google+ Twitter Facebook YouTube